2PT 2Technik żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 8:00- 8:45 zaj. wych. MN 44 j.polski SB 4 j.francuski-2/2 #f 25 j.rosyjski-1/2 MN 44
j.francuski-2/2 #f 25
j.polski SB 4
2 8:55- 9:40 tech i towar DS 45 religia OO 10 wyposaz.gast SM 42 wf KT s1 j. ang. zaw MR 47
3 9:50-10:35 religia OO 10 fizyka AM 11 j.angielski MR 47 j. ang. zaw MR 47 biologia ŻM 45
4 10:55-11:40 j.polski SB 4 matematyka KM 29 ZP.sporządz-1/2 SM 9
ZP.sporządz-2/2 DS i
tech i towar DS 43 geografia ŻM 43
5 11:50-12:35 wf KT s2 tech i towar DS 43 ZP.sporządz-1/2 SM 9
ZP.sporządz-2/2 DS i
chemia GO 35 wyposaz.gast SM 45
6 12:45-13:30 informatyka KM 41 historia NO 46 ZP.sporządz-1/2 SM 9
ZP.sporządz-2/2 DS i
matematyka KM 5 tech i towar DS 46
7 13:35-14:20 biologia ŻM 46 wf KT s1 ZP.sporządz-1/2 SM 9
ZP.sporządz-2/2 DS i
j.angielski MR 47 HIT DK 11
8 14:25-15:10 j.rosyjski-1/2 MN 44 bizn.i zarz. MW 5 ZP.sporządz-1/2 SM 9
ZP.sporządz-2/2 DS i
historia NO 46 chemia GO 29
Obowiązuje od: 14.10.2024r
Drukuj plan
wygenerowano 10.10.2024
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum