3PT 3Technik żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 8:00- 8:45 biologia IB 29 matematyka CM 11 religia OO 10 wf RS s1 zasad żyw SM 43
2 8:55- 9:40 j.rosyjski PW 44 j.polski SB 4 j.polski SB 4 tech i towar DS 43 matematyka CM 43
3 9:50-10:35 geografia BK 5 tech i towar DS 43 biologia IB 29 chemia GO 29 zaj. wych. IB 10
4 10:55-11:40 religia OO 10 ZP.sporządz-1/2 IB i
ZP.sporządz-2/2 SM 9
j.angielski MR 47 matematyka CM 4 j.angielski MR 47
5 11:50-12:35 HIT DK 5 ZP.sporządz-1/2 IB i
ZP.sporządz-2/2 SM 9
chemia GO 43 ZP.sporządz-1/2 IB i
ZP.sporządz-2/2 SM 9
j.polski SB 4
6 12:45-13:30 chemia GO 29 ZP.sporządz-1/2 IB i
ZP.sporządz-2/2 SM 9
pods przed MW 4 ZP.sporządz-1/2 IB i
ZP.sporządz-2/2 SM 9
fizyka AM 11
7 13:35-14:20 historia DK 5 ZP.sporządz-1/2 IB i
ZP.sporządz-2/2 SM 9
j.rosyjski PW 44 ZP.sporządz-1/2 IB i
ZP.sporządz-2/2 SM 9
wf RS s1
8 14:25-15:10 informatyka KM 41 ZP.sporządz-1/2 IB i
ZP.sporządz-2/2 SM 9
wf RS s1 ZP.sporządz-1/2 IB i
ZP.sporządz-2/2 SM 9
 
Obowiązuje od: 5.05.2025r.
Drukuj plan
wygenerowano 27.04.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum