Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the add-search-to-menu domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the happy-elementor-addons domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /wp-includes/functions.php on line 6121
Wyposażenie pracowni do Praktycznej nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych – Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Leśnej Podlaskiej

Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Leśnej Podlaskiej

ZESPÓŁ SZKÓŁ CENTRUM KSZTAŁCENIA ROLNICZEGO IM. WINCENTEGO WITOSA W LEŚNEJ PODLASKIEJ

Logo Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Logo Sieci Szkół Rolniczych MRiRW

Wyposażenie pracowni do praktycznej nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Najważniejsze wyposażenie warsztatów i pracowni:

  • stoły produkcyjne,
  • kuchenki indukcyjne z piekarnikami,
  • zestawy garnków, patelni i innych naczyń kuchennych,
  • drobny sprzęt produkcyjny,
  • maszynki do mielenia, frytownice, blendery, roboty wieloczynnościowe, naczynia do gotowania na parze, sokowirówki,
  • chłodziarko – zamrażarka,
  • zmywarka do naczyń,
  • piec konwekcyjno-parowy,
  • kuchenki mikrofalowe,
  • urządzenie do gotowania w niskich temperaturach,
  • wózek do flambirowania,
  • pakowarka próżniowa,
  • naświetlacz do jaj,
  • tace kelnerskie,
  • bielizna stołowa, zastawa stołowa, sztućce i szkło stołowe oraz inny sprzęt do podawania potraw,
  • termometr do mierzenia temperatury produktu poddanego obróbce termicznej,
  • wagi pomiarowe,
  • wyposażenie baru, ekspresy, termosy, miarki, mieszadła itp., kasa barowa z oprogramowaniem do obsługi baru,
  • instrukcje obsługi maszyn i urządzeń gastronomicznych,
  • receptury gastronomiczne,
  • instrukcje i procedury bezpieczeństwa zdrowotnego żywności.
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.